Etusivu Toggle Menu
Home

Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Syksyn kurssi-ilmoittautuminen on alkanut

Syksyn kurssi-ilmoittautuminen on alkanut

Syyslukukauden kurssi-ilmoittautuminen on alkanut 3.6. klo 10.00. Ilmoittautua voit

-verkkosivuilla
-sähköpostitse osoitteella toimisto@helao.fi, jolloin ilmoittautumisesi astuu voimaan, kun olet saanut toimistolta vahvistussähköpostin
-opiston toimistossa Mannerheimintie 114 (Mannerheimintien ja Tullin puomin kulmassa)

Ilmoittaudu ajoissa, jos haluat varmistaa kurssipaikkasi. Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle, mutta älä maksa kurssia vielä. Saat toimistolta sähköpostin tai tekstiviestin, jos paikka vapautuu.

Painetun kurssiohjelman ilmestyminen

Syyslukukauden painettu kurssiohjelma ilmestyy elokuun alussa. Kurssiohjelman voit noutaa opistotalolta, opiston toimistosta Mannerheimintie 114:stä, opiston viereisen S-Market Tullinpuomin aulasta tai muista opetuspaikoista ja kirjastoista ympäri Helsinkiä. Postitamme kurssiohjelman elokuussa edellisten lukukausien opiskelijoille ja lähipostinumeroalueille niihin kotitalouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa.

Kurssien maksaminen

Kurssien maksamiseen voit käyttää erilaisia maksuvälineitä ja -seteleitä.

Kurssien alkaminen ja peruuttaminen

Syyslukukauden kurssit alkavat eri aikoina, mutta pääsääntöisesti syyskuun alussa. Kesäkursseja järjestetään kesä- ja elokuussa. Tarkista oman kurssisi alkamisajankohta painetusta kurssiohjelmasta, kurssivahvistuksesta tai verkkosivuilta. Kurssit järjestetään Helsingin aikuisopistolla osoitteessa Töölöntullinkatu 8, jos osoitetta ei ole kurssin kohdalla erikseen mainittu.

Tutustu myös kurssin peruutusehtoihin.