Etusivu Toggle Menu
Home

Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Vielä ehdit ilmoittautua syksyn kurssille

Vielä ehdit ilmoittautua syksyn kurssille

Syyslukukauden kurssi-ilmoittautuminen on alkanut 3.6. klo 10.00. Kursseja alkaa pitkin syksyä, joten ilmoittautuminen jatkuu vuoden loppupuolelle asti. Ilmoittautua voit

-verkkosivuilla www.helao.fi
-sähköpostitse toimisto@helao.fi, jolloin ilmoittautumisesi astuu voimaan, kun olet saanut toimistolta vahvistussähköpostin
-opiston toimistossa Mannerheimintie 114 (opistotalon vieressä, Mannerheimintien ja Tullin puomin kulmassa)

Ilmoittaudu ajoissa, jos haluat varmistaa kurssipaikkasi. Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle, mutta älä maksa kurssia vielä. Saat toimistolta sähköpostin tai tekstiviestin, jos paikka vapautuu.

Painettu kurssiohjelma ja e-julkaisu

Syyslukukauden painetun kurssiohjelman voit noutaa opistotalolta, opiston toimistosta Mannerheimintie 114:stä, opiston viereisen S-Market Tullinpuomin aulasta tai muista opetuspaikoista ja kirjastoista ympäri Helsinkiä. Postitamme kurssiohjelman elokuussa edellisten lukukausien opiskelijoille ja lähipostinumeroalueille niihin kotitalouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa.

Jos suosit paperisen näköiskappaleen selailua, tutustu kurssiohjelmaan e-julkaisuna.

Kurssien maksaminen

Kurssien maksamiseen voit käyttää erilaisia maksuvälineitä ja -seteleitä.

Kurssien alkaminen ja peruuttaminen

Syyslukukauden kurssit alkavat eri aikoina, mutta pääsääntöisesti syyskuun alussa. Tarkista oman kurssisi alkamisajankohta painetusta kurssiohjelmasta, kurssivahvistuksesta tai verkkosivuilta. Kurssit järjestetään Helsingin aikuisopistolla osoitteessa Töölöntullinkatu 8, jos osoitetta ei ole kurssin kohdalla erikseen mainittu.

Tutustu myös kurssin peruutusehtoihin.