Etusivu Toggle Menu
Home

Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Syksyn kurssi-ilmoittautuminen on alkanut 31.5. klo 10

Syksyn kurssi-ilmoittautuminen on alkanut 31.5. klo 10

Syksyn kurssi-ilmoittautuminen on alkanut ma 31.5. kello 10.00. Kurssiohjelmaan voit tutustua Kurssiverkkokaupassa.

Ilmoittaudu nopeimmin Kurssiverkkokaupassa, jolloin voit myös maksaa kurssisi heti helposti ja turvallisesti.

Lisäksi voit ilmoittautua sähköpostitse toimisto@helao.fi, jolloin ilmoittautumisesi varmistuu saatuasi vahvistusviestin toimistolta. Ilmoita sähköpostissa kurssin lisäksi seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, osoite ja puhelinnumero.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan myös opiston toimistolla osoitteessa Runeberginkatu 22-24. Toimisto on avoinna ma-to 31.5. – 3.6. klo 10-16, muuten tavoitat meidät sähköisesti ja puhelimitse. Jos tulet toimistolle, muistathan noudattaa turvavälejä, huolehtia käsihygieniasta ja käyttää maskia.

Kurssit tulee maksaa heti ilmoittautuessa, myös käytettäessä liikunta- ja kulttuurietua. Maksamaton kurssipaikka peruuntuu. Kurssin voit perua maksutta 7 päivää ennen sen alkamista. Lue lisää kurssi-ilmoittautumisen perumisesta.

Lisätietoja kursseista saat puhelimitse toimistosta 09 41 500 300 tai opintoneuvonnasta.

Painettu esite ilmestyy elokuun alussa opistolle, kirjastoihin ja mm. opiston lähellä sijaitseviin K-Market Museokadun ja Meclun myymälöihin. Esite postitetaan myös viime lukuvuoden opiskelijoille ja Töölön alueen postinumeroalueiden postiluukkuihin, joissa ei ole mainoskieltoa.

Lähiopetuksessa noudatetaan aina varovaisuutta. Pyrimme kaikin tavoin takaamaan turvallisen opiskelun tiloissamme koronaviruspandemian aikana. Pöytä- ja tuolijärjestelyillä huolehditaan turvaväleistä. Opettajamme käyttävät visiiriä tai kasvomaskia, kun turvavälin pitäminen opettajan ja opiskelijan välillä ei ole mahdollista. Käsidesiä on saatavilla kaikissa opiston kerrosauloissa. Opiskelijoilta vaadimme maskin käyttöä, turvavälien tarkkaa huomioimista sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Puutumme aktiivisesti maskittomuuteen ja tarjoamme maskeja niille, joilta se on unohtunut.