Etusivu Toggle Menu
Home

Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Syksyn 2020 kurssi-ilmoittautuminen alkaa 1.6. klo 10.00

Syksyn 2020 kurssi-ilmoittautuminen alkaa 1.6. klo 10.00

Ilmoittaudu syksyn kursseille opiston verkkosivulla 1.6. klo 10 alkaen! Jos verkkoilmoittautuminen ei onnistu, laita viesti toimistoon: toimisto@helao.fi.  Otamme yksittäisiä ilmoittautumisia vastaan ma-to 1.-4.6. klo 10-14 myös opistotalolla, Töölöntullinkatu 8, 3. kerros. Jos sinulla on flunssan oireita, älä tule opistolle itse.

Olemme luopuneet käteisen käytöstä opiston toimistolla, eli otamme vastaan vain kortti- sekä liikunta- ja kulttuurietumaksuja. Lue lisää täältä.

Lisätietoja kursseista ja opiskelusta saat puhelimitse toimistosta (09) 41 500 300 (puhelin toiminnassa 1.6. alkaen) tai sähköpostitse toimisto@helao.fi. Opintoneuvontaa on tarjolla elokuussa.

Valmistaudumme käynnistämään opetuksen syksyllä normaalisti. Seuraamme kuitenkin viranomaisten ohjeita ja teemme tarvittavia toimia turvallisen opiskelun järjestämiseksi. Opiston lähiopetus keskeytettiin 14.3.2020 ja osa kursseista korvattiin etäopetuksena.

Painettu kurssiesite ilmestyy heinä-elokuun vaihteessa. Voit myös silmäillä kurssiohjelmaa e-julkaisuna. Esite postitetaan nykyisille opiskelijoille ja lähipostinumeroalueiden luukkuihin, joissa ei ole mainoskieltoa. Voit noutaa esitteen myös opistotalolta ja muista opetuspaikoista sekä mm. pääkaupunkiseudun kirjastoista ja isoista kirjakaupoista.