Etusivu Toggle Menu
Home
Helsingin aikuisopisto > Opisto > Vuokrataan tiloja

Helsingin aikuisopisto vuokraa vapaita tiloja ulkopuoliseen käyttöön päivällä, illalla ja viikonloppuisin. Opistolla on koulutus- ja kokoustiloja päätoimipaikassaan Runeberginkadulla ja liikuntatiloja Annankadulla.

Runeberginkatu 22-24, 00100 Helsinki (opistotalo)

Päivitämme tietoa vuokrattavista tiloista ja niiden hinnoista elokuun aikana.

Opistolle täysin remontoidussa talossa on miellyttävät ja turvalliset puitteet oppimisen ja hyvinvoinnin tueksi. Opiskelua varten talossa on 23 luento- ja ryhmätyötilaa, jotka on varustettu ajanmukaisin AV-laittein. Lisäksi talossa on erikoistiloja, kuten kädentaitojen luokka, kaksi taideluokkaa, kolme liikunta- ja monitoimitilaa, luonnontieteiden luokka, ATK-luokat, kielistudio sekä mediatyöpaja. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva auditorio on jaettavissa kahteen eri tilaan. Juhlasali on kolmannessa kerroksessa.

Viihtyisyyttä lisää opiskelijoille tarkoitettu olohuone, jonka yhteydessä on erillisiä työpöytiä. Talossa on myös pukuhuoneet ja suihkut. Opistolla ei vielä ole kahvilaa, mutta kahvi- ja välipala-automaatteja on kahdessa kerroksessa.

Annankatu 29 B, 00100 Helsinki (liikuntatila)

Mahdollisuus vuokrata yksittäisiä tai vakivuoroja. Kysy vapaita vuoroja myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin.

Tanssisalit: 83 m2 ja/tai 66 m2

Tilavuokraukset ja lisätietoa:

Vuokrausehdot

  • Vuokraaja toimii tiloissa omalla vastuullaan ja on korvausvelvollinen, jos kiinteistölle tai tilassa sattuu vahinko, joka aiheuttaa kuluja opistolle.
  • Tilan vuokraaja vastaa vuokratun tilan siistimisestä siihen kuntoon kuin se oli vuokrauksen alkamishetkellä.
  • Mikäli tilan vuokrauksen peruutus tapahtuu alle 24 h varausajankohdasta, perimme tilavuokran kokonaisuudessaan.