Search Etusivu Toggle Menu
Home Search
Helsingin aikuisopisto > Opiskelu > Kurssin peruuttaminen

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin perumiseksi ota välittömästi yhteyttä toimistoon. Peruutukseksi ei kelpaa kurssimaksun maksamatta jättäminen.

  1. Opisto perii käsittelymaksua 20 prosenttia (enintään 50€) kurssimaksun hinnasta, jos peruminen tapahtuu vähintään 10 päivää ennen kurssin alkua.
  2. Opisto perii koko kurssimaksun, jos et peru kurssia ja jätät kurssipaikan käyttämättä tai jos peruminen tapahtuu alle 10 päivää ennen kurssin alkua.
  3. Opisto perii käsittelymaksua 20 prosenttia kurssimaksun hinnasta, jos sairastut etkä voi jatkaa kurssia. Sairastuminen on osoitettava lääkärin tai terveydenhoitajan todistuksella.
  4. Kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan opiskelijalle, jos opisto peruuttaa kurssin.

Palautamme peruutusehtojen mukaisen osuuden kurssimaksusta tilillesi, kun olet ilmoittanut IBAN-tilinumerosi. Perimme sinulta peruutusehtojen mukaisen osuuden kurssimaksusta, mikäli et ole maksanut tai perunut kurssia. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia. Jos kurssi on maksettu liikunta- ja kulttuuriedulla, emme palauta maksua. Tällöin voit käyttää peruutusehtojen mukaisen osan maksustasi johonkin vastaavaan kurssiin.