Search Etusivu Toggle Menu
Home Search
Helsingin aikuisopisto > Opiskelu > Kurssi-ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kursseille

Ilmoittautuminen syyslukukauden kursseille on käynnissä. Kevään 2019 ohjelma julkaistaan marraskuussa. Ilmoittautuminen keväälle käynnistyy 26.11.

Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu haluamallasi tavalla:

  • verkkosivuillamme
  • opiston toimistossa osoitteessa Töölöntullinkatu 8
  • sähköpostitse toimisto@helao.fi, jolloin kurssi-ilmoittautumisesi astuu voimaan saatuasi sähköpostivahvistuksen toimistolta

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen verkossa löytyy kunkin kurssin lopusta. Saat automaattisen vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostiisi.

Ilmoittaudu ajoissa, jos haluat varmistaa kurssipaikkasi. Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle, mutta älä maksa kurssia vielä. Saat toimistolta sähköpostin tai tekstiviestin, jos paikka vapautuu.

Lisätietoa kursseista saat toimistosta tai koulutuspäälliköiltä. Tutustu kurssien maksamiseen ja kulttuuri- ja liikuntaetujen hyödyntämiseen.

Oppitunnin (t) pituus on 45 minuuttia.

Nouda painettu kurssiohjelma

Syksyn painettu ohjelma ilmestyy elokuun alkuun mennessä. Kurssiohjelman voit noutaa opiston toimiston lisäksi ympäri kantakaupunkia sijaitsevista opetustiloista ja kirjastoista, suurimmista kirjakaupoista sekä mm. työ- ja elinkeinotoimistoista tai Virka-infosta (Pohjoisesplanadi 11-13, Kaupungintalon aula). Kurssiohjelmia on saatavilla myös S-market Tullinpuomin sisääntuloaulassa.

Koko ohjelma löytyy verkkosivuiltamme, mutta jos suosit perinteistä selailua, voit tarkastella paperisen ohjelman näköiskappaletta myös e-julkaisuna. Kurssitiedot saattavat muuttua ohjelman ilmestymisen jälkeen. Tarkista ajankohtaiset tiedot ennen ilmoittautumista verkkosivuiltamme tai opiston toimistosta.

Rekisteriseloste

Oppilasta koskevat tiedot rekisteröidään Hellewi-kurssihallintajärjestelmän tietokantaan. Tutustu Rekisteriselosteeseen.