Search Etusivu Toggle Menu
Home Search
Helsingin aikuisopisto > Opiskelu > Kurssi-ilmoittautuminen

Syksyn 2017 kurssi-ilmoittautuminen on käynnissä.

Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu verkkosivuillamme tai opiston toimistossa osoitteessa Töölöntullinkatu 8. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy kunkin yksittäisen kurssin lopusta. Saat automaattisen vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta, mikäli olet merkinnyt sähköpostiosoitteesi oikein lomakkeeseen. Jos tiedät kurssisi numeron, voit ilmoittautua suoraan tästä.

Kevään 2018 ilmoittautuminen alkaa 29.11. klo 10.

Huomaa, että verkkosivuilla ilmoittautuessa ohjelma vaatii henkilötunnuksen. Jos et halua antaa henkilötunnustasi, on ilmoittautuminen tehtävä opiston toimistossa.

Ilmoittaudu ajoissa, jos haluat paikan ryhmästä. Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Varasijaa ei pidä maksaa. Saat sähköpostia tai tekstiviestin, jos paikka vapautuu.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit tarkistaa koulutuspäälliköltä kurssilla käytettävästä kielestä.

Oppitunnin (t) pituus on 45 minuuttia.

Painettu kurssiohjelma

Syksyn 2017 ohjelma on luettavissa verkkosivuillamme. Painetun ohjelman voit noutaa maksutta opiston toimiston lisäksi mm. työ- ja elinkeinotoimistoista, alueen kirjastoista, suurimmista kirjakaupoista ja Virka-infosta (Pohjoisesplanadi 11-13, Kaupungintalon aula).

Koko ohjelma löytyy verkkosivuiltamme, mutta jos suosit perinteistä selailua, voit tarkastella paperisen ohjelman näköiskappaletta sivu sivulta nyt myös e-julkaisuna.

Kurssitiedot saattavat muuttua ohjelman ilmestymisen jälkeen. Tarkista ajankohtaiset tiedot ennen ilmoittautumista verkkosivuiltamme tai opiston toimistosta.

Rekisteriseloste

Oppilasta koskevat tiedot rekisteröidään Hellewi-kurssihallintajärjestelmän tietokantaan. Rekisteriseloste.