Search Etusivu Toggle Menu
Home Search
Helsingin aikuisopisto > Opiskelu > Kurssi-ilmoittautuminen

Kevään 2018 kurssi-ilmoittautuminen on käynnissä

Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa 6.8. Ohjelma julkaistaan verkkosivuillamme kesäkuun alkupuolella.

Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu haluamallasi tavalla:

  • verkkosivuillamme
  • opiston toimistossa osoitteessa Töölöntullinkatu 8
  • puhelimitse (09) 41 500 300
  • sähköpostitse toimisto@helao.fi, jolloin kurssi-ilmoittautumisesi astuu voimaan saatuasi sähköpostivahvistuksen toimistolta

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen verkossa löytyy kunkin kurssin lopusta. Saat automaattisen vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostiisi.

Ilmoittaudu ajoissa, jos haluat varmistaa kurssipaikkasi. Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Varasijaa ei pidä maksaa. Saat sähköpostin tai tekstiviestin, jos paikka vapautuu.

Tutustu kurssien maksamiseen ja kulttuuri- ja liikuntaetujen hyödyntämiseen.

Lisätietoa kursseista saat toimistosta tai koulutuspäälliköiltä. Oppitunnin (t) pituus on 45 minuuttia.

Nouda painettu kurssiohjelma

Kurssiohjelman voit noutaa opiston toimiston lisäksi ympäri kantakaupunkia sijaitsevista opetustiloista ja kirjastoista, suurimmista kirjakaupoista sekä mm. työ- ja elinkeinotoimistoista tai Virka-infosta (Pohjoisesplanadi 11-13, Kaupungintalon aula). Kurssiohjelmia on saatavilla myös S-market Tullinpuomin sisääntuloaulassa.

Syksyn 2018 painettu ohjelma ilmestyy elokuun alkuun mennessä. Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa 6.8.

Koko ohjelma löytyy verkkosivuiltamme, mutta jos suosit perinteistä selailua, voit tarkastella paperisen ohjelman näköiskappaletta myös e-julkaisuna.

Kurssitiedot saattavat muuttua ohjelman ilmestymisen jälkeen. Tarkista ajankohtaiset tiedot ennen ilmoittautumista verkkosivuiltamme tai opiston toimistosta.

Rekisteriseloste

Oppilasta koskevat tiedot rekisteröidään Hellewi-kurssihallintajärjestelmän tietokantaan. Tutustu Rekisteriselosteeseen.