Search Etusivu Toggle Menu
Home Search
Helsingin aikuisopisto > Opiskelu > Kurssille ilmoittautuminen

Syksyn 2017 kurssi-ilmoittautuminen alkaa 7.8. Syksyn ohjelma löytyy jo verkkosivuiltamme.

Voit ilmoittautua opiston toimistossa tai verkkosivuilla.

Huomaa, että verkkosivuilla ilmoittautuessa ohjelma vaatii koko sosiaaliturvatunnuksen. Jos et halua antaa sosiaaliturvatunnustasi, on ilmoittautuminen tehtävä opiston toimistossa.

Kurssitiedot voivat muuttua, tarkista ajankohtaiset tiedot verkkosivuiltamme.

Oppitunnin (t) pituus on 45 minuuttia.

Ilmoittaudu ajoissa, jos haluat paikan ryhmästä.

Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Varasijaa ei pidä maksaa. Saat sähköpostia tai tekstiviestin, jos paikka vapautuu.

Kurssien opetuskieli on yleensä suomi. Monilla kursseilla opettajat voivat opettaa myös englanniksi tai jollakin muulla kielellä. Voit kysyä koulutuspäälliköltä, mitä kieltä kurssilla käytetään.

Verkkosivuilla on ilmoittautumista varten e-lomake, joka täytetään ja lähetetään verkossa. Lähettäjä saa automaatti-ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä, mikäli merkitsee sähköpostiosoitteensa oikein lomakkeeseen.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy jokaisen kurssin lopusta (ks. Kurssit) tai mikäli jo tiedät kurssisi numeron, voit ilmoittautua myös suoraan tästä.

Painettu ohjelma

Syksyn 2017 ohjelma on luettavissa verkkosivuillamme ja painettu ohjelma julkaistaan heinä-elokuun vaihteessa. Ohjelmaa saa maksutta mm. opistosta, työ- ja elinkeinotoimistoista, alueen kirjastoista, suurimmista kirjakaupoista ja Virka-infosta (Pohjoisesplanadi 11-13, Kaupungintalon aula).

Kurssitiedot saattavat muuttua ohjelman ilmestymisen jälkeen. Tarkista ajankohtaiset tiedot ennen ilmoittautumista verkkosivuiltamme tai opiston toimistosta.

Rekisteriseloste

Oppilasta koskevat tiedot rekisteröidään Hellewi-nimiseen tietokantaan, jonka rekisteriseloste on nähtävissä täällä: Rekisteriseloste