Etusivu Toggle Menu
Home
Helsingin aikuisopisto > Opetuspaikat

Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki (opistotalo)

Opistolle täysin remontoidussa talossa on miellyttävää ja turvallista opiskella. Opiskelua varten talossa on 23 luento- ja ryhmätyötilaa, jotka on varustettu ajanmukaisin AV-laittein. Lisäksi talossa on erikoistiloja, kuten kädentaitojen luokka, kaksi taideluokkaa, kolme liikunta- ja monitoimi- tilaa, luonnontieteiden luokka, ATK-luokat, kieli- studio sekä mediatyöpaja. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva auditorio on jaettavissa kahteen eri tilaan. Juhlasali on kolmannessa kerroksessa.

Viihtyisyyttä lisää opiskelijoille tarkoitettu olohuone, jonka yhteydessä on erillisiä työpöytiä mm. läksyjen tekoa varten. Talossa on myös kaksi erillistä keittiösyvennystä ruokailutiloineen sekä pukuhuoneet ja suihkut. Opistolla ei vielä ole kahvilaa, mutta kahvi- ja välipala-automaatteja on kahdessa kerroksessa.

Tutustu opiston esteettömyystietoihin www.helao.fi/opisto/esteettomyys.

Annankatu 29 B

00100 Helsinki, sisäpiha. Salit 1 ja 2. Pukuhuoneet ja suihkut astangajoogakoulun tiloissa. Ennen klo 16 käytössä ovat -1. krs ja sen jälkeen 2. krs pukuhuoneet. Saavuthan tunnille ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi saattaa olla lukossa turvallisuussyistä. Ulko-oven ovikoodi kerrotaan sähköpostiisi tulevan ilmoittautumisvahvistuksen lopussa.

Mikonkatu 8 A

Iltaopetustiloja Aikatalon 5. kerroksessa.

Helsingin Rudolf Steiner -koulu

Lehtikuusentie 6, 00270 Helsinki

Tp Miilu

Korppaanmäentie 21 BL 6, 00300 Helsinki, Pikku Huopalahti. Suihku ja pukeutumistilat. www.tpmiilu.net

Töölön ala-asteen koulu

Töölönkatu 41-45, 00250 Helsinki