Etusivu Toggle Menu
Home

Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Maalauskoulu United 2017

Maalauskoulu United 2017

Maalauskoulu United: Entä, jos kokeilisit? -näyttely Helsingin aikuisopistolla

Helsingin aikuisopiston AULAgalleriassa avautuu perinteinen maalauskoulun näyttely. Esillä on kahden eri ryhmän töitä, kummassakin on noin kymmenen opiskelijaa. Osa opiskelijoista on maalannut ryhmässä jo vuosia ja osa on vasta-alkajia.

Maalauskoulussa opetus on työpajamaista ja kunkin opiskelijan henkilökohtaisesta kiinnostuksesta lähtevää. Opettaja, kuvataiteilija Merja Salonen Di Giorgio kannustaa opiskelijoita kokeilemaan eri aiheita, tekniikoita ja tyylejä. Sen huomaa opiskelijoiden töistä koostetussa näyttelyssä, joka on hyvin monipuolinen. Näyttelyn töiden teemoina ovat esimerkiksi renessanssi ja lapsikuvat. Töiden tekniikoita ovat öljyväri, akryyli ja pastelli.

Maalauksen opiskelun lisäksi ryhmä tarjoaa opiskelijoille irtioton arjesta. Ryhmässä maalataan hyvin keskittyneesti ja tavoitteellisesti klassisen musiikin soidessa.

Näyttelyn avajaisia vietetään 16.3.2017 klo 18–19.30 AULAgalleriassa. Näyttely on avoinna 16.3.–9.4. ma–pe klo 8–20, la klo 9–15 ja su 10-15 Helsingin aikuisopiston AULAgalleriassa, Töölöntullinkatu 8.

Tervetuloa!

Lisätietoja näyttelystä: Merja Salonen Di Giorgio, 040 848 3612, mail@merjasalonen.net