Etusivu Toggle Menu
Home
Helsingin aikuisopisto > Kurssi-info > Kurssi-ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille

  • verkkosivuillamme
  • opiston toimistossa
  • sähköpostitse toimisto@helao.fi, jolloin kurssi-ilmoittautumisesi astuu voimaan saatuasi sähköpostivahvistuksen toimistolta. Tarvitsemme sähköposti-ilmoittautumiseen seuraavat tiedot: nimi ja sukunimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Painike ilmoittautumislomakkeeseen verkossa löytyy kunkin kurssin lopusta. Saat automaattisen vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi.

Ilmoittaudu ajoissa, jos haluat varmistaa kurssipaikkasi. Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle, mutta älä maksa kurssia vielä. Saat toimistolta sähköpostin tai tekstiviestin, jos paikka vapautuu.

Yhteystiedot

Ilmoittautuessasi kurssille annat opistolle luvan lähettää tietoa kurssiasi koskevista asioista tekstiviestillä tai sähköpostitse. Postitamme sinulle opiston painetun syyslukukauden kurssiohjelman.

Jos annat ilmoittautumisen yhteydessä tiedoteluvan, lähetämme sinulle sähköpostitiedotteita enintään neljä kertaa vuodessa. Tiedotteissa muistutetaan mm. ilmoittautumisen alkamisesta, ilmaisluennoista ja muista opiston tapahtumista.

Jos tilaat uutiskirjeen, lähetämme sinulle mm. ilmoittautumiseen, kurssitarjouksiin ja opiston tapahtumiin liittyviä uutiskirjeitä neljä kertaa vuodessa sähköpostitse.

Voit perua tai muuttaa tiedote- tai markkinointilupia ilmoittamalla asiasta toimisto@helao.fi.

Lisätietoa kursseista

Voit kysyä lisätietoa kursseista ja opiskelusta toimistosta tai opintoneuvonnasta. Tutustu myös kurssien maksamiseen ja kulttuuri- ja liikuntaetujen hyödyntämiseen sekä kurssien alkamiseen ja peruuttamiseen.

Painettu kurssiesite

Painetun kurssiesitteen voit noutaa opistolta tai ympäri kantakaupunkia sijaitsevista opetustiloista ja kirjastoista, suurimmista kirjakaupoista sekä mm. työ- ja elinkeinotoimistoista tai Virka-infosta. Syyslukukauden kurssiesitteen postitamme lisäksi edellisten lukukausien opiskelijoille ja lähipostinumeroalueilla niihin talouksiin, joissa ei ole mainokieltoa.

Tietosuojaseloste

Oppilasta koskevat tiedot rekisteröidään Hellewi-kurssihallintajärjestelmän tietokantaan. Tutustu tietosuojaselosteeseen.