Etusivu Toggle Menu
Home
Helsingin aikuisopisto > Kurssi-info > Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kursseille

  • verkkosivuillamme
  • opiston toimistossa osoitteessa Mannerheimintie 114
  • sähköpostitse toimisto@helao.fi, jolloin kurssi-ilmoittautumisesi astuu voimaan saatuasi sähköpostivahvistuksen toimistolta

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen verkossa löytyy kunkin kurssin lopusta. Saat automaattisen vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi.

Ilmoittaudu ajoissa, jos haluat varmistaa kurssipaikkasi. Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle, mutta älä maksa kurssia vielä. Saat toimistolta sähköpostin tai tekstiviestin, jos paikka vapautuu.

Painettu kurssiesite

Painetun kurssiesitteen voit noutaa opistolta tai viereisen S-Market Tullinpuomin sisääntuloaulasta. Esitteitä on saatavilla myös ympäri kantakaupunkia sijaitsevista opetustiloista ja kirjastoista, suurimmista kirjakaupoista sekä mm. työ- ja elinkeinotoimistoista tai Virka-infosta. Syyslukukauden kurssiesitteen postitamme lisäksi edellisten lukukausien opiskelijoille ja lähipostinumeroalueilla niihin talouksiin, joissa ei ole mainokieltoa.

Lisätietoa

Lisätietoa kursseista saat toimistosta tai opintoneuvonnasta. Tutustu kurssien maksamiseen ja kulttuuri- ja liikuntaetujen hyödyntämiseen sekä kurssien alkamiseen ja peruuttamiseen.

Tietosuojaseloste

Oppilasta koskevat tiedot rekisteröidään Hellewi-kurssihallintajärjestelmän tietokantaan. Tutustu tietosuojaselosteeseen.