Etusivu Toggle Menu
Home
Helsingin aikuisopisto > Kurssi-info > Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevätlukukauden ja kesän 2019 kursseille on käynnissä. Syyslukukauden 2019 kurssi-ilmoittautuminen alkaa 3.6. klo 10.00.

Ilmoittaudu kursseille

  • verkkosivuillamme
  • opiston toimistossa osoitteessa Mannerheimintie 114
  • sähköpostitse toimisto@helao.fi, jolloin kurssi-ilmoittautumisesi astuu voimaan saatuasi sähköpostivahvistuksen toimistolta

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen verkossa löytyy kunkin kurssin lopusta. Saat automaattisen vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi.

Ilmoittaudu ajoissa, jos haluat varmistaa kurssipaikkasi. Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle, mutta älä maksa kurssia vielä. Saat toimistolta sähköpostin tai tekstiviestin, jos paikka vapautuu.

Kurssiohjelma

Painetun kurssiohjelman voit noutaa opistolta tai viereisen S-Market Tullinpuomin sisääntuloaulasta. Kurssiohjelmia on saatavilla myös ympäri kantakaupunkia sijaitsevista opetustiloista ja kirjastoista, suurimmista kirjakaupoista sekä mm. työ- ja elinkeinotoimistoista tai Virka-infosta. Postitamme syyslukukauden kurssiohjelmia edellisten lukukausien opiskelijoille ja lähipostinumeroalueilla niihin talouksiin, joissa ei ole mainokieltoa.

Kursseja voit selata verkkosivullamme tai e-julkaisun muodossa.

Lisätietoa kursseista, ilmoittautumisesta ja maksamisesta

Lisätietoa kursseista saat toimistosta tai opintoneuvonnasta. Tutustu kurssien maksamiseen ja kulttuuri- ja liikuntaetujen hyödyntämiseen.

Oppitunnin (t) pituus on 45 minuuttia.

Tietosuojaseloste

Oppilasta koskevat tiedot rekisteröidään Hellewi-kurssihallintajärjestelmän tietokantaan. Tutustu tietosuojaselosteeseen.