Search Etusivu Toggle Menu
Home Search
Helsingin aikuisopisto > Kurssi-info > Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevätlukukauden 2019 kursseille on käynnissä. Kursseja voit selata verkkosivullamme tai e-julkaisun muodossa. 

Painettu kurssiohjelma on ilmestynyt ja voit noutaa sen opistolta ja S-Market Tullinpuomin sisääntuloaulasta. 

Kurssiohjelman voit noutaa myös ympäri kantakaupunkia sijaitsevista opetustiloista ja kirjastoista, suurimmista kirjakaupoista sekä mm. työ- ja elinkeinotoimistoista tai Virka-infosta (Pohjoisesplanadi 11-13, Kaupungintalon aula).

Ilmoittaudu kursseille

  • verkkosivuillamme
  • opiston toimistossa osoitteessa Mannerheimintie 114.
  • sähköpostitse toimisto@helao.fi, jolloin kurssi-ilmoittautumisesi astuu voimaan saatuasi sähköpostivahvistuksen toimistolta

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen verkossa löytyy kunkin kurssin lopusta. Saat automaattisen vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi.

Ilmoittaudu ajoissa, jos haluat varmistaa kurssipaikkasi. Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle, mutta älä maksa kurssia vielä. Saat toimistolta sähköpostin tai tekstiviestin, jos paikka vapautuu.

Lisätietoa kursseista saat toimistosta tai opintoneuvonnasta. Tutustu kurssien maksamiseen ja kulttuuri- ja liikuntaetujen hyödyntämiseen.

Oppitunnin (t) pituus on 45 minuuttia.

Tietosuojaseloste

Oppilasta koskevat tiedot rekisteröidään Hellewi-kurssihallintajärjestelmän tietokantaan. Tutustu tietosuojaselosteeseen.