Etusivu Toggle Menu
Home

Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Lähiopetus on toistaiseksi keskeytetty aluehallintoviranomaisen määräyksestä koronaviruksen hillitsemiseksi

Lähiopetus on toistaiseksi keskeytetty aluehallintoviranomaisen määräyksestä koronaviruksen hillitsemiseksi

Tiedote 18.3. klo 9.00 (Päivitetty 13.5. klo 16.00)

Aluehallintoviranomaisen määräyksen mukaisesti kaikki lähiopetus on keskeytetty kansalaisopistoissa 18.3. alkaen toistaiseksi. Näin ollen myöskään Helsingin aikuisopistossa ja Helsingin aikuisopiston peruskoulussa ei toistaiseksi järjestetä lähiopetusta. Pyrimme jatkamaan kevätlukukauden opetustoimintaa mahdollisuuksien mukaan kurssikohtaisin etäopetuksen menetelmin, joista ilmoitamme erikseen.

Hallituksen antamien linjausten mukaan valmiuslakiin perustuva poikkeustoiminta päättyy ja 14.5. alkaen oppilaitosten tilojen käyttöä opetukseen hallitaan tartuntatautilain mukaisilla toimenpiteillä. Valtioneuvosto kuitenkin suosittelee, että vapaassa sivistystyössä jatketaan etäopetusta lukukauden loppuun, joten myös Helsingin aikuisopiston ja sen peruskoulun lähiopetus on keskeytetty kevätkauden loppuun asti.

Opiston toimisto on myös kiinni toistaiseksi. Palvelemme kuitenkin sähköpostin välityksellä osoitteella toimisto@helao.fi.

Valmistaudumme järjestämään syyskauden opetuksen normaalisti, mutta seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistusta turvallisuutta koskien. Syksyn kurssi-ilmoittautuminen alkaa 1.6. klo 10.00. Kurssit julkaistaan verkkoon toukokuun lopulla.