Etusivu Toggle Menu
Home

Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Osallistu 100 € lahjakortin jouluarvontaan Facebookissa

Osallistu 100 € lahjakortin jouluarvontaan Facebookissa

Arvomme kaksi 100 € lahjakorttia vuoden 2021 kursseille!

Osallistu jouluarvontaan opiston Facebookissa kommentoimalla julkaisuun, mikä Helsingin aikuisopiston kursseista kiinnostaisi sinua tai mitä olet meillä mahdollisesti opiskellut tai harrastanut. Tutustu tarkemmin kevään kurssitarjontaan.

Jos olet jo ilmoittautunut kevään kurssille ja sattuisit voittamaan, palautamme maksamasi kurssimaksun.

Kevään kurssitoiminta käynnistyy tammikuussa, mutta kursseja alkaa pitkin kevättä. Lahjakortti on voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

Kurssiesitteen voit noutaa mm. opistolta, kirjastoista tai Töölön K-Market Museokadulta ja Meclusta.

Jos et halua osallistua arvontaan vaan ilmoittautua kevään kursseille, klikkaa verkkosivuillemme tai lähetä sähköpostia toimisto@helao.fi, jolloin kurssipaikkasi vahvistuu saatuasi vahvistusviestin toimistolta. Lisätietoa kursseista saat puhelimitse 09 41 500 300. Kursseista ja opiskelemisesta voit tiedustella tarkemmin opintoneuvonnasta tammikuussa.

Haluatko ostaa läheisellesi kurssilahjakortin? Tutustu tarkemmin korttivaihtoehtoihin ja osto-ohjeeseen.

Kaikkien 25.12.2020 mennessä osallistuneiden kesken arvomme lahjakortin voittajat. Arvonta suoritetaan 4.1.2021. Otamme yhteyden arvonnan voittajiin henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Arvonta on avoin kaikille Facebook-käyttäjille. Facebook ei sponsoroi, organisoi tai hallinnoi tätä arvontaa.

Arvontaan osallistuminen ei tarkoita kurssi-ilmoittautumista.