Etusivu Toggle Menu
Home

Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Jaa somejulkaisusi ja voita ilmaiskurssi!

Jaa somejulkaisusi ja voita ilmaiskurssi!

Ota tuokiokuva vaikkapa kurssilla työstämästäsi akvarellista tai ota selfie kitaran kanssa ja kirjoita kurssitilanteesta lyhyt kuvaus. Julkaise postaus omalla Facebook- tai Instagram-tililläsi käyttämällä hashtagia

#helao tai #helsinginaikuisopisto

Arvomme yhden vapaavalintaisen ilmaiskurssin voittajan postauksen julkaisseiden kesken kerran kuussa syysukukauden 2017 loppuun saakka*. Voit halutessasi jakaa tämän arvontajulkaisun opistolla opiskeleville kavereillesi, jotta myös heillä olisi mahdollisuus osallistua ja voittaa. Otamme yhteyden arvonnan voittajaan henkilökohtaisesti.  Huomioithan, että mikäli kuvassasi näkyy muita kurssilaisia, sinun tulee pyytää heiltä lupa julkaisuun. Opisto voi halutessaan repostata kaikki julkaisut omalla tilillään. Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, organisoi eivätkä hallinnoi tätä arvontaa.

Käy tutustumassa opiston tileihin:

Instagram: helsingin_aikuisopisto
Facebook: www.facebook.com/helsinginaikuisopisto

*Arvonnan palkinto ei koske Avoimen yliopiston pitkiä koulutuksia, NLP Practitioner -koulutusta, Logoterapian perus- tai syventäviä opintoja, espanjan kielimatkaa Madridiin eikä Tähtäimessä huippuvuoret -kurssia.