Etusivu Toggle Menu
Home

Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Ilmoittautuminen syksyn kursseille on avautunut

Ilmoittautuminen syksyn kursseille on avautunut

Kun kerran muutkin, niin miksemme mekin! Avasimme syyslukukauden 2018 kurssi-ilmoittautumisen ensi kertaa jo ennen kesälomia 7.6. monen muun opiston tapaan.

Syksyn 2018 kurssitarjonta löytyy verkosta. Kurssiohjelmaa voit selailla myös e-julkaisuna. Painettu kurssiohjelma ilmestyy elokuun alussa.

Kun ilmoittaudut verkossa, saat vahvistuksen kurssipaikastasi heti omaan sähköpostiisi. Ilmoittautuessasi sähköpostitse toimisto@helao.fi kurssipaikkasi varmistuu vasta saatuasi toimistolta vahvistusviestin. Asiakaspalvelu vastaa kursseihin liittyviin kysymyksiin puhelimitse 09 41 500 300 ja ottaa vastaan ilmoittautumisia toimistossa Töölöntullinkatu 8. Tutustu tarkemmin kurssi-ilmoittautumiseen, maksamiseen sekä kulttuuri- ja liikuntaetuihin.

Syyslukukauden tarjonnassa on uutuutena mm. Soittopaja soittotaidottomille, Visuaalinen viestintä, Esivanhempien jäljillä – kirjoita sukusi tarina, Sienituntemus ja Piirtopöytäkurssi. Varmista kurssipaikkasi ja ilmoittaudu jo ennen kesälomia.

Huom! Ilmoittautuminen Munkkiniemen ja Riistavuoren palvelukeskusten kursseille ja Helsinki International Schoolin kursseille alkaa 6.8. klo 10.