Search Etusivu Toggle Menu
Home Search
Helsingin aikuisopisto > Hyvinvointipassin edut

Hyvinvointipassin avulla pääset nauttimaan yhteistyökumppaneidemme tarjoamista eduista. Tutustu alla näkyviin tarjouksiin ja hyödynnä etusi.

Kauneushoitola Athene

 • MEDIWAVE: koneellinen kasvojen kuntoutus- ja kohotushoito. Luonnollinen tapa kohottaa kasvoja. Hoito vaikuttaa hyvin myös silmäpusseihin ja couperosaan. Sopii myös allergisille. Tutustumiskerta 25 € (norm. 59 €), sis. alv 24 %. Tiedustelut ja varaukset: Anne Ilmoni, puh. 050 327 5796
 • BYAS HOITO: Koneellinen sensaatiomainen kasvojen nuorennushoito luonnollisella tavalla. Tehokas hoito myös akneen, aknearpiin ja couperosaan. Tutustumiskerta 75 € (norm. 97 €), sis. alv 24 %. Tiedustelut ja varaukset: Meeli Mägi, puh. 044 337 8327

Yhteystiedot: Aurorankatu 17, 00100 (kävelymatkan päässä Kampin kauppakeskuksesta), puh. (09) 479 004, Facebook

Hamata.fi

 • 10 % alennus Hamata.fi verkkokaupan tuotevalikoimasta: Herbalifen proteiiniateriat ja välipalat, vitamiini- ja kuitulisät, huippuluokan testatut urheilutuotteet nesteytykseen ja palautukseen, aloe vera -pohjaiset kehonhuoltotuotteet (shampoot, hoitoaineet ja kosteusvoiteet), kliinisesti tutkitut ja dermatologisesti testatut kasvipohjaiset ihonhoitotuotteet ihon puhdistuksesta, kuorinnasta ja kosteutuksesta aina päivä- ja yövoiteisiin saakka.
 • Edun saa syöttämällä koodin ”helao” verkkokaupassa ennen ostosten maksua, jolloin järjestelmä laskee alennuksen automaattisesti.
 • Muut verkkokauppa-asiakkaan edut (esim. ilmaiset postitoimitukset Suomessa).
 • Edut ovat voimassa yhden lukuvuoden ajan ja ne ovat käytettävissä kuinka monta kertaa tahansa. Edut myöntää Hamata Oy, joka on helsinkiläinen hyvinvointialan yritys.

Matilda Pontán – www.foreverliving.fi

 • 10 % alennus Foreverin tuotteista, joihin voi tutustua osoitteessa www.foreverliving.fi.
 • Etu koskee vain osoitteeseen matilda.pontan@gmail.com tai puh. 044 2177700 tehtyjä tilauksia (ei kaikkia Foreverin jälleenmyyjiä).
 • Tuotteiden toimitus pääkaupunkialueella.

Tmi Seija Koistinen

 • Noin 10 euron arvoinen tuotelahja, kun teet Oriflame-tilauksen osoitteella skoisti4@welho.com tai https://www.facebook.com/SeijaJaOriflame/
 • Minimitilaus 20 euroa edun myöntämiseksi.
 • Etu on voimassa yhden lukuvuoden ajan ja se on käytettävissä joka jakso (noin 3 viikon välein). Edun myöntää Tmi Seija Koistinen, itsenäinen Oriflame-yrittäjä.

TREENIKAMAT.fiSyyskampanja 2017 kansalais- ja kansanopistoille

Jooga- ja pilatestuoteperheen valikoima on uudistunut ja laajentunut entisestään.

Joogaan löytyy yli 60 eri tuotetta: mattoja, huopia tukipaloja, tiiliä, vöitä, kantonauhoja, bolstereita, tyynyjä, pyyhkeitä, painopusseja, silmätyynyjä ja paljon muuta.

Pilatesharjoitteluun on korkeatasoisia mattoja, painoja ja vastuskuminauhoja. Laitepilateksen harrastajakunta on lisääntynyt viime vuosina hurjasti suomessa. Tätä varten avasimme AlignPilates.fi sivuston.

Tarjouksemme kaikille Suomen kansalaisopistojen asiakkaille on – 15 % alennus kaikista jooga- ja pilatestuotteista syyskuun 30. päivään saakka koodilla ILOSYKSY17. Koodi aktivoidaan TREENIKAMAT.fi verkkokaupan ostoskorissa.