Etusivu Toggle Menu
Home

Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Helsingin aikuisopiston Runeberginkadun toimipisteen hissit uusitaan: hissiremontti aiheuttaa häiriöitä opiston toimintaan.

Helsingin aikuisopiston Runeberginkadun toimipisteen hissit uusitaan: hissiremontti aiheuttaa häiriöitä opiston toimintaan.

Runeberginkadun huonokuntoiset hissit uusitaan, urakoitsijana toimii Onelift Oy. Asiakashissin korjauksen aikataulu on koronan vuoksi viivästynyt. Hissin on arvioitu olevan pois käytöstä 31.1.-11.3.2022 välisen ajan.

Opisto toimii hissiremontin ajan normaalisti. Hissiremontti aiheuttaa toisinaan kovaakin melua aulatiloissa ja hissin läheisyydessä olevissa luokissa. Opetus saattaa häiriintyä poraus- ja purkutöiden aikaan. Rauhallisempaa on arkisin klo 18 jälkeen ja viikonloppuisin. Melu häiritsee myös vahtimestarin pisteen asiakaspalvelua. Asiointiin kannattaa ensisijassa käyttää sähköpostia tai puhelinta.

Hissityömaan läheisyydessä liikkumista joudutaan ajoittain rajoittamaan työturvallisuuden takia. Kulku kerroksiin onnistuu kävellen portaikon kautta tai henkilökunnan hissiä käyttäen. Kerroksiin ei pääse pyörätuolilla remontin aikana.

Lisää kysyttävää?

Opiston vahtimestarit vastaavat mielellään luokkien esteettömyyttä ja kurssien luokkiin sijoittelua koskeviin kysymyksiin, 09 41 500 330 tai vahtimestarit@helao.fi.

Lue lisää esteettömyydestä täältä.