Etusivu Toggle Menu
Home

Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > AULAgalleria: Salaiset maisemat 19.11.-14.12.

AULAgalleria: Salaiset maisemat 19.11.-14.12.

Helsingin aikuisopiston ja Helsingin taideyhdistyksen yhteistyö jatkuu vielä yhdellä näyttelyllä 19.11.-14.12.2018 SALAISET MAISEMAT – Anu Korhonen ja Pirjo Källi.

Vuoden 2018 lopusta opisto ei enää hallinnoi Töölöntullinkatu 8:n alakertaa, joten näyttelytoimintamme menee tässä vuodesta 2005 toimineessa galleriatilassa tauolle. Palaamme asiaan viimeistään syksyllä 2020 uuden Chydenia-toimitilamme myötä, toivottavasti jo aiemmin.

Juhlistamme Anun ja Pirjon avajaisia maanantaina 19.11. klo 17-19. Tervetuloa! Avajaismusiikkia improvisoi Uula Korhonen.

SALAISET MAISEMAT: Maalauksia 19.11.-14.12. – Anu Korhonen ja Pirjo Källi

Pirjo Källi kirjoittaa: ”Inspiraation lähteeni on aina ympäröivä maailma ja maailmankaikkeus ilmiöineen. Töissäni haluan tuoda esiin näkemästäni ja kokemastani oleellisen abstraktin keinoin. Värien merkitys on suuri niiden vahvan psykologisen ja esteettisen vaikutuksen vuoksi. Toivon teoksieni avaavan katsojalle uusia näkökulmia ja tulkintoja ympäröivästä maailmasta ja haastavan uudenlaiseen pohdintaan kerta toisensa jälkeen. Itselleni tekeminen on kiehtova psykologinen matka maailman ja elämän ihmeisiin.”

Anu Korhonen toteaa: ”Pimeyden ja valon hämmentävä tasapaino ja musiikista saamani energia mykistävät minut kerta toisensa jälkeen. Luontoa rakastavana saan voimaa auringosta ja väreistä. Kuitenkin siellä, missä muut näkevät usein vain pimeyden, saatan löytää vapauden ja rauhan. Maalausteni kautta saan itsestäni esille sen, mihin sanat eivät riittäisi.”