Etusivu Toggle Menu
Home

Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > AULAgalleria: Maalauskoulu United

AULAgalleria: Maalauskoulu United

Me tulemme taas! – Maalauskoulu United -näyttely Helsingin aikuisopistolla

Helsingin aikuisopiston AULAgalleriassa avautuu perinteinen maalauskoulun näyttely. Esillä on kahden eri ryhmän töitä, kummassakin on noin kymmenen opiskelijaa. Osa opiskelijoista on ollut mukana jo vuosia ja osa on vasta-alkajia.

Maalauskoulussa opetus on työpajamaista ja kunkin opiskelijan henkilökohtaisesta kiinnostuksesta lähtevää. Opettajan alustukset taiteen tyylisuunnista ja eri tekniikoista antavat perustan  työskentelylle. Opettaja, kuvataiteilija Merja Salonen Di Giorgio kannustaa opiskelijoita kokeilemaan eri aiheita, tekniikoita ja tyylejä. Sen huomaa opiskelijoiden töistä koostetussa näyttelyssä, joka on hyvin monipuolinen. Töiden tekniikoita ovat öljyväri, akryyli, akvarelli ja pastelli erilaisille alustoille.

Maalauksen opiskelun lisäksi ryhmä tarjoaa opiskelijoille irtioton arjesta. Ryhmässä maalataan hyvin keskittyneesti ja tavoitteellisesti klassisen musiikin soidessa. Osana työskentelyyn kuuluu opiskelijoiden välinen keskustelu valmisteilla olevista töistä ja kokemusten jakaminen.

Näyttelyn avajaisia vietetään 15.2.2018 klo 18–19.30 Aula-galleriassa.

Näyttely on avoinna 15.2.–11.3.2018 ma–pe klo 8–20, la klo 9–15 ja su 10-15 Helsingin aikuisopiston Aula-galleriassa, Töölöntullinkatu 8.

Lisätietoja näyttelystä: Merja Salonen Di Giorgio, 040 848 3612, mail(at)merjasalonen.net

Lue juttu myös uusimmasta Töölöläinen -lehdestä (nro 5/2018, s. 7): http://paikallislehdet.com/toololainen-lehti/

Tervetuloa!