Search Etusivu Toggle Menu
Home Search
Helsingin aikuisopisto > Opisto > Avoimet työpaikat

Kiinnostaako opetustyö Suomen suurimpiin yksityisiin kansalaisopistoihin kuuluvassa Helsingin aikuisopistossa? Kerro vapaamuotoinen ehdotuksesi puhelimitse tai sähköpostitse opetuksesta vastaaville henkilöille, jotka esitellään tarkemmin sivulla Yhteystiedot.

Mikäli olet kiinnostunut vetämään oman kurssin kansalaisopistossa, mieti ennakkoon kurssin sisältö, alustava tuntimäärä ja ajankohta. Laadi kurssista lyhyt esittelyteksti, jonka voit esitellä koulutuksista vastaaville henkilöille tapaamisessanne.

Mikäli sinua kiinnostaa opettaa maahanmuuttaneille suomen kieltä tai yhteiskunta- ja työelämätietoa, ota yhteyttä työvoimakoulutuksesta ja Finnish for Foreigners -kursseista vastaaviin henkilöihin ja sovi tapaaminen. Voit myös ilmoittautua sijaiseksi työvoimakoulutuksen kursseille ja Finnish for Foreigners -kursseille.

Kaikki Toimihenkilöliitto TJO ry:n avoinna olevat työtehtävät ilmoitetaan tällä verkkosivulla.

Aktiivi-Instituutti on yksityinen kansanopisto, jonka erityistehtävä on työelämän kehittäminen. Se kouluttaa henkilöstön edustajia ja muita järjestöaktiiveja kansalaisvaikuttajiksi työmarkkinoihin, työympäristöön ja työhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Opiston opiskelevat mm. Tehy ry:n, Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPerin, Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jytyn, Ammattiliitto Pron, Erityisalojen Toimihenkilöliitto ERTOn, Metsäalan asiantuntijat METOn ja Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL:n jäsenet. Opiston ylläpitäjä on STTK:hon kuuluvien ammattiliittojen muodostama Toimihenkilöjärjestöjen Opintoliitto ry. Opiston toiminta alkoi syyskuussa 1972.

HAEMME JURISTIA TYÖLAINSÄÄDÄNNÖN OPETTAJAKSI

Olet jo ainakin jonkin verran kokemusta hankkinut kouluttamisen ja oppimisen ammattilainen. Hallitset kouluttamisen lisäksi koulutuksen suunnittelun ja siihen liittyvän taloudellisen ajattelun. Sinulla on ylempi oikeustieteen korkeakoulututkinto ja olet kiinnostunut avainasiakkaiden kanssa tehtävästä sidosryhmäyhteistyöstä. Tunnet suomalaista työmarkkinakenttää ja järjestötoimintaa. Lisäksi sinulle on kertynyt juridiikan käytännön osaamista ja osaat toimia asiantuntijaorganisaati-ossa kannustavasti ja muita arvostaen. Tulevaisuuden oppimisen tavat, oppimisen kaikkiallisuus ja oppimisen digitalisaatio ovat sinulle jo tuttuja tai olet innokas kehittämään itseäsi myös niiden alueella todelliseksi tulevaisuuden oppimisen osaajaksi.

Työlainsäädännön koulutusten suunnittelusta olet valmis kantamaan kokonaisvastuun ja toimit opettajana koulutusasiakkaidemme toimintaympäristön huomioiden.

Tarjoamme työpaikaksesi ajanmukaisen oppimisympäristön Helsingin ydinkeskustassa, paikan asiantuntijatiimissämme ja osaavan organisaation tuen. Työsuhteissamme noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta (vuosityöajassa olevat kansanopistot). Työsuhde alkaa 15.2.2018 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 4kk:n koeaikaa.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse 15.1.2018 klo 16 mennessä HRD-asiantuntijallemme osoitteella: sanna.leino@aktiivi-instituutti.fi

Emme valitettavasti voi vastata sähköpostitse lähetettyihin kyselyihin. Lisätietoja saat puhelimitse seuraavasti:

Koulutusjohtaja Jari Tuomainen, puh. 050 467 8770, ma 8.1.2018 klo 14-15, to 11.1.2018 klo 14-15 ja ma 15.1.2018 10-11