Search Etusivu Toggle Menu
Home Search

Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Ilmoittautuminen syksylle alkaa 7.6.

Ilmoittautuminen syksylle alkaa 7.6.

Kun kerran muutkin, niin miksemme mekin! Avaamme syyslukukauden 2018 kurssi-ilmoittautumisen poikkeuksellisesti jo ennen kesälomia torstaina 7.6. klo 10.00. Olemme päätyneet ilmoittautumisen aikaistamiseen monen muun opiston tapaan.

Tutustu kurssitarjontaan ja ilmoittaudu helao.fi/fi/kurssit. Saat vahvistuksen kurssipaikastasi heti omaan sähköpostiisi. Ilmoittautuessasi sähköpostitse toimisto@helao.fi kurssipaikkasi varmistuu vasta saatuasi toimistolta vahvistusviestin. Asiakaspalvelu vastaa kursseihin liittyviin kysymyksiin puhelimitse 09 41 500 300 ja ottaa vastaan ilmoittautumisia toimistossa Töölöntullinkatu 8. Tutustu tarkemmin kurssi-ilmoittautumiseen, maksamiseen sekä kulttuuri- ja liikuntaetuihin. Painettu kurssiohjelma ilmestyy elokuun alussa.

Syyslukukauden tarjonnassa on uutuutena mm. Soittopaja soittotaidottomille, Visuaalinen viestintä, Esivanhempien jäljillä – kirjoita sukusi tarina, Sienituntemus ja Piirtopöytäkurssi. Varmista kurssipaikkasi ja ilmoittaudu jo ennen kesälomia.

Huom! Ilmoittautuminen Munkkiniemen ja Riistavuoren palvelukeskusten kursseille ja Helsinki International Schoolin kursseille alkaa 6.8. klo 10.